Skip to main content
  1. Arción
  2. /
  3. Avís Legal

Avís Legal

En compliment de la Llei Orgànica LOPD-GDD 3/2018, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), us informem que aquesta web és responsabilitat de:

Denominació Social: ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L
Domicili Social: en C/BOFARULL, 9-11 PLANTA LOC PUERTA 2 – 08027 BARCELONA
Tel. 933406900
Correu electronic: info@arcionasesores.es
NIF: B-60730280

Registro Mercantil de BARCELONA T 44209, Folio 71, Sección 8, H B 125228, Inscripción 1a

L’accés a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i implica l’acceptació i el coneixement de les advertències legals, les condicions i els termes d’ús que aquí es detallen. ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. es reserva el dret de dur a terme, en qualsevol moment, els canvis i les modificacions que consideri oportuns i necessaris en la pàgina web, sense necessitat de previ avís. Així mateix, es reserva el dret d’alterar qualsevol informació present en el lloc web, sense estar obligat a notificar o informar els usuaris de dites modificacions. La simple publicació al lloc web de ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. es considerarà suficient notificació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El disseny d’aquest portal i els seus codis font, així com els logotips, marques, productes i altres signes distintius que hi apareixen, són propietat de ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. L’Usuari es compromet a respectar els drets de propietat industrial de ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. i de qualsevol altre tercer. L’usuari podrà descarregar la pàgina web en el seu terminal sempre que sigui per a ús privat, sense cap finalitat comercial, pel que no podrà explotar, reproduir, distribuir, modificar, comunicar públicament, cedir, transformar o utilitzar el contingut del web amb finalitats públiques o comercials. Qualsevol enllaç que es vulgui establir cap a la Web de ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. haurà de ser autoritzat. L’ús o la concessió d’accés a la pàgina web no atorga dret algun sobre les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu que s’utilitzi en aquesta.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS

ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers als quals es pugui accedir des d’aquesta web. ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. tampoc assumeix cap responsabilitat per la legalitat d’altres llocs web de tercers que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquesta web. ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web sense previ avís, amb l’objectiu de mantenir actualitzada la seva informació, ja sigui mitjançant l’afegiment, modificació, correcció o eliminació dels continguts publicats o el disseny del portal. ASESORES Y SERVICIOS ARCION, S.L. no es farà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni dels danys patits o les pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, puguin ocasionar-se per l’ús d’aquesta informació.

DADES PERSONALS

L’enviament d’informació personal a través del Lloc Web també a la nostra la Política de Privacitat.

GALETS (COOKIES)

La política en relació amb l’ús de galetes es detalla a la nostra Política de Cookies.

JURISDICCIÓ I DRET APLICABLE

Qualsevol disputa o reclamació derivada de l’ús d’aquest lloc web i/o aplicació, o relacionada amb aquest ús, es resoldrà d’acord amb la legislació espanyola i se sotmetrà a la competència territorial i la jurisdicció exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

ACTUALITZACIÓ DE L'AVÍS LEGAL

Ens reservem el dret d’incorporar modificacions i correccions en aquest AVÍS LEGAL, per la qual cosa recomanem consultar-lo periòdicament per verificar si s’han realitzat canvis o s’ha afegit nova informació. Última actualització: setembre de 2023.

Close Menu

Arción Assessors

C/ de Bofarull, 9 11, LOCAL 2
08027 Barcelona

T: 933406900 / 933406854
E: info@arcionasesores.es