Skip to main content
  1. Arción
  2. /
  3. NOTA SOBRE LA FACTURA...

Benvolguts companys,

Volem informar-vos que la factura electrònica entre empresaris i professionals la facturació anual dels quals sigui superior a vuit milions d’euros, serà obligatòria al setembre del 2023, i per a la resta dels empresaris i professionals produirà efectes al setembre del 2025.

Als efectes del que disposa la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses (Llei Crea i creix i llei antifrau):

1. Factura electrònica al sector privat
“Tots els empresaris i professionals hauran d’expedir, remetre i rebre factures electròniques en les relacions comercials amb altres empresaris i professionals. El destinatari i l’emissor de les factures electròniques han de proporcionar informació sobre els estats de la factura.”

Per poder complir aquesta llei, us proposem aprofitar la campanya del KIT DIGITAL.
El KIT DIGITAL és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci, en la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital, com ara complir amb la normativa de la Llei Crea i creix i llei antifrau i la factura electrònica.
Ara està obert el termini per a totes les empreses d’entre 0 i 49 treballadors, que es poden beneficiar del bo digital de 12.000 €, 6.000 € o 2.000 €, a fons perdut, en funció del grup al qual pertanyin.

Si així ho consideren, nosaltres els podem gestionar la sol·licitud del KIT DIGITAL, perquè assoleixis un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització, el cost de la sol·licitud oscil·la entre els 150€ i els 200€.

Un cop confirmada la concessió del bo digital, us el podem gestionar a través del nostre Agent Digitalitzador autoritzat o el podeu fer servir amb l’Agent Digitalitzador que desitgeu, les solucions que nosaltres podem oferir-vos són les següents:

A3FACTURA PRO (Programa complet de facturació digital)
A3InnuvaCON (Programa Cloud de gestió comptable)
A3ERP (Programa escalable de gestió completa de la teva empresa)

Posa’t en contacte amb nosaltres com més aviat millor, sigues dels primers a sol·licitar-ho.ración digital)
A3InnuvaCON (Programa Cloud de gestión contable)
A3ERP (Programa escalable de gestión completa de tu empresa)

Dicha solución, sin duda, mejorará el desarrollo de su negocio, además de cumplir con las nuevas normativas en materia de prevención del fraude y factura electrónica.

Ponte en contacto con nosotros lo antes posible, sé de los primeros en solicitarlo.

Close Menu

Arción Assessors

C/ de Bofarull, 9 11, LOCAL 2
08027 Barcelona

T: 933406900 / 933406854
E: info@arcionasesores.es