Skip to main content
  1. Arción
  2. /
  3. Ajut econòmic per a...

L’Ajuntament de Barcelona donarà 300 euros, en un pagament únic, a les persones treballadors autònoms de la ciutat que hagin vist decaure en més d’un 75% les vendes o que s’ hagin vist forces a tancar l’establiment o negoci a causa de la crisi de la Covid-19.

Es tracta d’una ajut complementari per a les persones que ja reben la prestació extraordinària per cessament d’activitat per part de la mútua, aprovada pel Govern espanyol al RD 8/2020, de 17 març, que estableix que els autònoms en siguin beneficiaris ‘un 70% de la cotització mínima.

Barcelona cobrirà el 100% de la base de cotització mínima d’un gran nom d’autònoms, que passaran de cobrar 661 euros a cobrar 961.

El programa Autóno+ Barcelona té una dotació de 5 milions d’euros i estarà obert del 20 de maig al 30 de setembre, fins que s’esgoti el crèdit disponible.

Podeu consultar la informació del programa al web de Barcelona Activa.

Els processos s’han agilitzat per facilitar aquesta subvenció de manera ràpida i liquida. Només caldrà comprovar l’empadronament a la ciutat, la documentació de la prestació extraordinària aprovada pel Govern central i els documents que acreditin estar al corrent de les obligacions tributàries.

El col·lectiu de persones autònomes inclou els empresaris i les persones individuals o freelance, i també els socis treballadors de societats mercantils, els socis cooperativistes que s’hagin acollit al RETA, els administradors de societats, les persones treballadors autònoms dependents o les persones treballadors autònoms amb enllaç familiar amb els propietaris de les empreses.

Close Menu

Arción Assessors

C/ de Bofarull, 9 11, LOCAL 2
08027 Barcelona

T: 933406900 / 933406854
E: info@arcionasesores.es